Teamspirit in een foto laten zien.

Linda vroeg of ik een groepsfoto wilde maken. Dat leek me heel mooi om te doen. Groepsfoto’s zijn één van de grootste uitdagingen in het vak. Teamgeest, vriendschap en professionaliteit in één beeld vangen. En zorgen dat iedereen er goed op staat. Ik waarschuwde vooraf dat het ‘wel even kon duren’. En dat het de moeite loont als we samen met geduld die compositie maken. Het team deed heel goed mee en de klant en ik zijn blij met het resultaat. Linda vertelt er nog iets meer over.

“Ik wilde graag een foto maken van mijn hele team. Deze wilde ik gebruiken voor een nieuwjaarsgroet aan onze leden. Omdat Michel bij ons sport en ik weet dat hij hele mooie foto’s maakt heb ik hem gevraagd dit te doen. 

Het was nog een heel werkje om iedereen op de juiste plek te krijgen. Michel houdt overal rekening mee, lengte, postuur, kleur haar, outfit, alles moest met elkaar matchen. We zijn bijna een uur bezig geweest om de opstelling helemaal naar zijn zin te maken. Dit was eigenlijk ook al heel leuk om te doen, de sfeer zat er namelijk direct goed in.
Ik ben heel erg tevreden met het resultaat.

Het is net een foto van een grote familie geworden. En dat is nou juist ook de bedoeling. Wij zijn een club waarbij kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Mijn medewerkers maken daarin het verschil. Ik ben zo trots als een pauw op mijn team!”

— Linda van Paassen, eigenaar www.aerofit.nl