Berry Damrie is zanger van Indiase popmuziek. In zijn vrije tijd schrijft, produceert en zingt hij liedjes. Al 24 jaar. Langzaam bouwt hij aan zijn groep fans. Dag na dag, optreden na optreden, liedje na liedje.

Overdag werkt hij vier dagen per week als ambtenaar op de servicebalie een middelgrote gemeente. Zoals zovelen heeft Berry een droom. Naast zijn werk een nieuw leven bouwen waar hij al zijn talent in kwijt kan.

Wat hem onderscheidt, is dat hij ondanks de ontelbare tegenslagen, niet opgeeft. Hij weet dat het langzaam gaat. En dat zolang hij blijft creëren, hij op de goede weg is. Onafhankelijk van goedkeuring of schouderklopjes.

Berry heeft vertrouwen dat hij het kan en vertrouwen dat wat hij doet de moeite waard is. Berry is gul, hij deelt zijn talent met zijn fans en ieder die het wil horen. Zonder verwachting.

Volgens schrijver Joseph Campbell is ons doel genieten van het avontuur van het leven. Dat we onszelf kunnen plaatsen in een groter geheel van fantasie en ervaring. Anders mist ons avontuur diepgang. Berry zoekt en vindt diepgang in zijn zang.

Er zijn talloze fotografen die naast hun fotografie een baan hebben. Sommigen van hen geloven dat hun leven avontuurlijker wordt als ze voltijds fotograaf worden. Blijf dat vertrouwen en geloof vooral hebben. En blijf mooie dingen maken. Elke gemaakte goede foto is een stap dichterbij.